• Onderdelen voor pompen

Flygt pompen M-serie versnijdend

Flygt pompen M-serie versnijdend

M-serie
Drukriool pompen ofwel de M-serie versnijdende pompen zijn hoog efficiƫnt en geschikt voor het verwerken van vaste delen in afvalwater. De pompen voldoen in een kleine put of een compleet gemaal, deze pompen zijn gemaakt voor zwaar gebruik. De vele jaren toegepaste MP3068 is inmiddels vervangen door de nieuwe MP3069.

Gebaseerd op een modulair ontwerp is een grote variƫteit aan pompen beschikbaar. Deze pompen kunnen voorzien worden van een spoelklep, dit zorgt voor een betere verdeling van de vaste delen in het afvalwater. De versnijdende Flygt M serie pompen hebben een hardmetalen snijmechanisme waardoor grote vaste delen verkleind worden tot een homogene slurry, waardoor het gemakkelijker is met kleine diameters persleiding te werken.
PompDirect Onderdelen - M-serie versnijdend

Flygt Service

Onze serviceafdeling is uw aanspreekpunt voor het plaatsen van bestellingen met betrekking tot onderdelen, voor het melden van onderhoud en storingen en het opvragen van informatie over het gebruik van de door Pompdirect geleverde Flygt versnijdende pompen.

Contact