• Onderdelen voor pompen

Robot pompen type RW / DWP

Robot pompen type RW / DWP

De Robot RW is de standaard Vortex dompelpomp, de DWP is de opvolger met identieke maatvoering. Verkrijgbaar in gietijzer en RVS
Robot vuilwaterpomp type RW met vortex waaier, voor toepassing in vooral afvalwater. De vortex waaier of wervelradwaaier zorgt bij het roteren dat er een gedraaide stroming in de vloeistof ontstaat, hierdoor worden vaste delen in de stroom meegenomen en komen zo weinig mogelijk in aanraking met de waaier, waardoor de impact met betrekking tot slijtage beperkt wordt. Pompen zijn verkrijgbaar in gietijzer en RVS Duplex. Ook diverse e-motor opties zijn mogelijk, zoals eigen koelmantel, diverse beveiligingen of Atex. De pomp kan vrijstaand met opstelvoeten haakse persaansluiting voorzien van schroefdraad of slangtule, opgesteld worden. Ook zijn er opstellingen met voetbocht en geleiderail of met bovenwater koppeling.
PompDirect Onderdelen - type RW / DWP

Robot pompen Service

Onze serviceafdeling is uw aanspreekpunt voor het plaatsen van bestellingen met betrekking tot onderdelen, voor het melden van onderhoud en storingen en het opvragen van informatie over het gebruik van de door Pompdirect geleverde Robot pompen.

Contact