• Onderdelen voor pompen

Flygt pompen N-serie voor hoge efficiëntie

Flygt pompen N-serie voor hoge efficiëntie

De N-serie pompen, voor water en afvalwater van 1.7 tot 550 kW, ook in slijtvaste uitvoering en met koelmantel verkrijgbaar
De FLYGT onderwaterpompen uit de N-serie worden hoofdzakelijk gebruikt als vuilwater-en afvalwaterpomp. Deze dompelpompen zijn tot aan het type 3127 voorzien van een verende waaier, deze zorgt in combinatie met de speciaal geconstrueerde zuigdeksel ervoor dat vaste delen, waaronder ook de vezel doekjes in de vloeistofstroom meegenomen worden. Het betreft de modellen 3069, de 3085, de 3102 en de 3127 die hiermee uitgevoerd zijn. De 3153 t/m de 3315 hebben een vaste waaier. De N pompen kunnen ook voorzien worden van een slijtvaste waaier, of zijn vanaf de 3153 voor droge opstelling uit te voeren met een koelmantel. Ook zijn de pompen verkrijgbaar in Atex en ook met een sealkamer en lagertemperatuur controle, dit in combinatie met een MiniCas.
PompDirect Onderdelen - N-serie voor hoge efficiëntie

Flygt Service

Onze serviceafdeling is uw aanspreekpunt voor het plaatsen van bestellingen met betrekking tot onderdelen, voor het melden van onderhoud en storingen en het opvragen van informatie over het gebruik van de door Pompdirect geleverde Flygt N-pompen.

Contact