• Onderdelen voor pompen

Robot pompen type RD / DNP

Robot pompen type RD / DNP

De Robot RD is de slijtvaste dompelpomp die voorzien is van hardmetalen slijtdelen, de DNP is de opvolger met identieke maatvoering.
Robot slijtvaste dompelpompen type RD / DNP zijn voorzien van een vortex waaier, de pomp vind je vooral terug in zandwinning en betonverwerking bedrijven. De vortex waaier of vrijstroomwaaier zorgt bij het roteren dat er een gedraaide stroming in de vloeistof ontstaat, hierdoor worden vaste delen in de stroom meegenomen en komen zo weinig mogelijk in aanraking met de waaier en pomphuis, waardoor de impact van de harde vaste delen op de pomp beperkt wordt. Door gebruik van het slijtbestendige Nihard 4 wordt de slijtage nog verder gereduceerd. De grotere typen kunnen van een woelkop voorzien worden, waardoor vaste delen zich mengen met de vloeistof en er hoge concentraties vaste stoffen verpompt kunnen worden. De pomp wordt vrijstaand met opstelvoeten en een haakse persaansluiting voorzien van schroefdraad of slangtule opgesteld.
PompDirect Onderdelen - type RD / DNP

Robot pompen Service

Onze serviceafdeling is uw aanspreekpunt voor het plaatsen van bestellingen met betrekking tot onderdelen, voor het melden van onderhoud en storingen en het opvragen van informatie over het gebruik van de door Pompdirect geleverde Robot pompen.

Contact